Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Camino organiseert zomerkamp voor kinderen van medewerkers

Nieuws Onze werknemers

Camino organiseert zomerkamp voor kinderen van medewerkers

Salto’s maken in het springkasteel, je laten grimeren als een leeuw of een spelletje padel spelen: voor het achtste jaar op een rij wordt in augustus niet alleen gewerkt maar ook geravot op kantoor tijdens het jaarlijks zomerkamp. Onze medewerkers zagen er al snel de voordelen van in en schreven hun kinderen dan ook massaal in. 

Tot driemaal goedkoper dan standaard kamp

Door de torenhoge inflatie en de oplopende energiefacturen hebben gezinnen het soms niet gemakkelijk om de hele zomer kinderopvang te voorzien. Heel wat ouders twijfelden de voorbije maanden dan ook sterk over het sport- zomer- of taalkamp van hun kinderen.

Voor de goedkoopste sportkampen betaal je in augustus al makkelijk 150 tot 200 euro voor vier dagen. Zeven dagen in België op vakantiekamp gaan kost 124 tot 224 euro voor een 7-jarige en 184 tot 299 euro voor een 12-jarige. Om vier dagen Frans te leren tijdens een taalkamp reken je al beter op een bedrag van minimum 195 euro. Bij Camino reiken we daarom onze medewerkers de financiële hand door een goedkoper alternatief aan te bieden.

“Onze medewerkers betalen een bescheiden bedrag van 8 euro per dag. In ruil kunnen hun kinderen zich de hele dag door amuseren, kunnen ze de werkplek van hun mama of papa eens van dichterbij bekijken en houden ervaren animatoren een oogje in het zeil. ’s Middags kunnen ze ook nog eens samen met hun ouders eten", vertelt Bie De Backer, HR-directeur.

“Dankzij het zomerkamp  hoeven onze medewerkers zich geen zorgen te maken over opvang. Bovendien betalen ze maar een peulschil in vergelijking met traditionele zomer- en sportkampen."

Geen dagelijkse rush

Niet alleen is het zomerkamp financieel interessant, ook het welzijn van onze medewerkers vaart er wel bij. Ouders van jonge kinderen kennen het gevoel maar al te goed: een dag telt vaak te weinig uren. Zeker tijdens het schooljaar is het iedere dag een race tegen de klok om de kids tijdig op school af te zetten en niet te laat op het werk aan te komen.

De rush naar school is in de zomervakantie dan wel weggevallen, toch moeten ouders opvang vinden voor hun kinderen en zich haasten om hen er tijdig te brengen en ’s avonds weer op te halen. Een zomerkamp op het werk neemt dan ook heel wat zorgen weg bij de ouders.

Bie: “Als bedrijf vinden we het welzijn van ons personeel, maar ook dat van hun kinderen, erg belangrijk. Door een zomerkamp bij ons op het werk aan te bieden komen onze mensen zonder die extra stress van de ochtendrush aan op kantoor en weten ze bovendien dat hun kind in goede handen is. Tot slot zijn ze ook steeds dichtbij mocht er een probleem zijn."

Komen jouw kinderen volgend jaar ook?

Bekijk onze vacatures