Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Opnieuw Great Place To Work

Nieuws

Opnieuw Great Place To Work

Eind 2018 namen we naar tweejaarlijkse gewoonte opnieuw deel aan het onderzoek van Vlerick rond Great Place to Work. Via dit onafhankelijk tevredenheidsonderzoek werden zowel bedienden als arbeiders bevraagd omtrent een aantal thema’s. Meer dan 180 medewerkers hebben de bevraging ingevuld. En het resultaat mag er zijn! De trustindex is opnieuw gestegen tot ruim 84%. Dit wil zeggen dat er op 84% van de vragen een score van 4 of 5 op 5 is gegeven.

Naast de medewerkersbevraging, is er ook een cultural audit waarin Durabrik de bedrijfscultuur en alle initiatieven neerschrijft.

Een fitnessruimte, een padelterrein, een maandelijkse Healthy Thursday, yoga, mindfulness, een racketlon, een wekelijkse work-out, een weekje kinderopvang in de grote vakantie, het jaarlijks Sinterklaasfeest, dagelijks verse soep en vers fruit, een familiesportdag, personeelsfeest ,... het zijn maar enkele van de vele initiatieven die Durabrik organiseert. Het sportcomité zorgt elk jaar voor een gevulde sportkalender en het funcomité zorgt dan weer voor de nodige nevenactiviteiten.

Bie De Backer, onze HR directeur, legt uit: 

“Durabrik doet veel voor haar medewerkers. Het is belangrijk dat ze zich hier thuis voelen omdat we ervan overtuigd zijn dat wanneer medewerkers zich betrokken voelen, onze klanten genieten van de beste service en kwaliteit. We zijn met z’n allen heel trots op deze score en zijn blij dat Durabrik opnieuw erkend wordt als Great Place to Work.”