Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

<CR:core_head_title />

Patri-One

Patri-One verhuurt residentieel investeringsvastgoed met het oog op een maximaal wooncomfort. Door te werken met kwalitatieve afwerkingsmaterialen, het leveren van een optimale service en de uitstekende ligging van het vastgoed, beogen we een lange-termijnrelatie met de huurders.

Energiezuinig en comfortabel wonen

Dankzij een optimale isolatie en het gebruik van de meest recente technische installaties, houden we het water- en energieverbruik laag. Zo beperken we onze ecologische voetafdruk. Goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Al onze woonentiteiten zijn kwaliteitsvol  afgewerkt. De onderhoudsvriendelijke materialen en technieken zorgen voor een comfortabele woonbeleving.

Persoonlijke service

Wij streven naar een langetermijnrelatie met al onze huurders.  Hiervoor gebruiken we geavanceerde communicatiemiddelen en is ons huurdersportaal daarin een nuttige tool.

Door onze partnership met de collega’s van de volledige Camino groep kunnen we jou een aangepaste technische ondersteuning geven.

Het Patri-One team

Maak kennis met ons team: een trio van pittige dames die dagelijks klaarstaan voor jou.

Van rechts naar links zie je Isabel, Tracey en Sabrine. Isabel ontwerpt het interieur van je huurwoning en laat die er picobello uitzien. Zij selecteert niet alleen materialen die onderhoudsvriendelijk en tijdloos zijn, maar die ook een smaakvol geheel vormen. Tracey staat in voor het dagelijks beheer en de communicatie met onze huurders. En Sabrine stuurt het team aan en geeft ondersteuning waar nodig.

Patri-One

Landegemstraat 10

9031 Drongen

T 09 280 60 43

E patri.one@caminogroup.be