Menu

09 280 60 60
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Onze waarden

Onze waarden

Onze sterke waarden dringen door tot in elke vezel van onze organisatie. Ze scheppen engagement en verbondenheid. Door ze heel bewust te beleven en uit te dragen in alles wat we ondernemen, voelen al onze stakeholders zich thuis bij Camino en kan onze groep duurzaam groeien.


Respect en vertrouwen

We respecteren andere mensen, meningen en werkwijzen en gaan op een positieve manier om met diversiteit. Zelf zijn we open, eerlijk en daardoor betrouwbaar en we doen er alles aan om het vertrouwen van anderen niet te schaden.

Samenwerken

We scheppen plezier in en putten kennis uit het constructief samenwerken met mensen van binnen en buiten onze organisatie. Door ons open te stellen en elkaar constructieve feedback te geven, bereiken we samen de mooiste resultaten.


Ontplooiing en ontwikkeling

We blijven onszelf ontplooien en ontwikkelen om duurzaam bij te kunnen dragen aan het succes van onze klanten, partners en collega’s. We zijn zelfkritisch en leergierig en staan open voor nieuwe prikkels om te groeien.

Innovatief ondernemerschap

Zoals gedreven ondernemers dat doen, nemen we initiatief om nieuwe, alternatieve en zelfs verrassende oplossingen te zoeken in het belang van onze stakeholders. We denken proactief mee en dragen bij waar we kunnen op basis van onze expertise en capaciteiten.


Eigenaarschap

We nemen verantwoordelijkheid voor ons werk, onze ontplooiing en onze relaties. Dat wil zeggen dat we de lat hoog leggen en kritisch zijn voor onszelf totdat het resultaat echt af is. Naar anderen toe vertaalt die verantwoordelijkheid zich in het geven van constructieve feedback.


Werken bij Camino

Spreken onze waarden je aan en vind je er jezelf in terug, dan zou jij wel eens een hele goede Camino-medewerker kunnen zijn.

 

Solliciteren