Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Patri-One

Patri-One

Patri-One verhuurt residentieel investeringsvastgoed met het oog op een maximaal wooncomfort. Door te werken met hoogstaande afwerkingsmaterialen, het leveren van een optimale service en de uitstekende ligging van het vastgoed, beogen we een lange-termijnrelatie met de huurders.

Energiezuinig en comfortabel wonen

Dankzij een optimale isolatie en het gebruik van de modernste technische installaties (warmtepompen, zonnepanelen), houden we het water- en energieverbruik laag. Zo beperken we onze ecologische voetafdruk. Goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Al onze woonentiteiten zijn kwaliteitsvol  afgewerkt. De onderhoudsvriendelijke materialen en technieken zorgen voor een comfortabele woonbeleving.

Persoonlijke en snelle service

Wij streven naar een langetermijnrelatie met al onze huurders.  Hiervoor gebruiken we geavanceerde communicatietools zoals ons huurdersportaal.

Door onze nauwe samenwerking met de collega’s van de volledige Camino Group kunnen we jou een aangepaste technische ondersteuning geven en zorgen we voor een vlotte dienstverlening.

Het Patri-One team

Ons team van 3 ervaren dames staat op elk moment klaar voor jou. Isabel ontwerpt het interieur van je huurwoning en laat die er picobello uitzien. Zij selecteert niet alleen materialen die onderhoudsvriendelijk en tijdloos zijn, maar die ook een smaakvol geheel vormen. Tracey staat in voor het dagelijks beheer en de communicatie met onze huurders. En Sabrine stuurt het team aan en geeft ondersteuning waar nodig.

Enkele getuigenissen van klanten

Patri-One stond vanaf het eerste moment voor ons open, wat voor ons als buitenlanders een grote hulp was. Ik denk dat de samenwerking soepel verloopt. Onze contactpersoon Tracey is erg behulpzaam in alles, je kunt absoluut op haar rekenen, we vonden haar aardig. Het huis bevalt ons erg goed, het is van goede kwaliteit en voldoet aan al onze wensen. We bevelen de verhuurder graag aan bij toekomstige huurders. - Fanni
Ik woon al één en halve jaar in een appartement verhuurd door patri-1, en mijn ervaring betreffende kinderziekte’s in een nieuwbouw altijd snel verholpen zijn geweest. Ik kan maar maar zeggen dat de service top is. Inmiddels, teken ik, met de meeste hoogachting. - Serge