Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Joost Callens

Joost Callens


Inspirerend leiderschap zet de bakens uit voor mensgericht ondernemerschap

Als Voorzitter van de Raad van Bestuur van Camino en vader van drie zonen, wordt Joost dagelijks geconfronteerd met het belang van integer en gefundeerd leiderschap. Hij gelooft dat de leiders van de toekomst mens- en waardengericht zijn en hun eigen authentieke kwetsbaarheid zullen weten om te zetten in daadkracht en verbinding. In zijn eerste boek ‘De kwetsbare leider’ deelt hij zijn persoonlijke bouwstenen voor duurzaam leiderschap.

 


Camino Joost Callens

Joost Callens

Laat je inspireren

Een authentiek leider neemt geregeld afstand en stelt zichzelf in vraag om niet vastgeroest te raken in oude principes en gewoontes. Voor zijn 50e verjaardag legde Joost de ‘Camino’ af, de voettocht richting Santiago de Compostella, om tijd te maken voor zelfreflectie en het terugkeren naar zijn kern. “Deze kern vinden, vormt de sleutel tot een gezond en gelukkig leven, en maakt mensen beter als mens en als leider.” Het relaas van zijn Camino en de inzichten en ideeën die het opleverde, bundelde hij in zijn tweede boek ‘De zoekende leider’. 

De conclusie van Joost luidt dat leiderschap uiteindelijk neerkomt op liefde. Liefde voor de ander, voor de wereld en voor jezelf die zich vertaalt in dankbaarheid, waardering en verantwoordelijkheid. Joost deelt deze en andere bevindingen in zijn boeken, podcasts en tijdens lezingen. Wil je je graag laten inspireren, neem dan gerust contact op.