Menu

09 280 60 60
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Onze cultuur

Onze cultuur

Camino wil een tweede thuis bouwen voor al zijn werknemers. Mensen die zich bij ons op het werk net zo gewaardeerd en op hun gemak voelen als thuis of bij familie en vrienden, putten namelijk voldoening en energie uit hun job en kunnen duurzaam met ons samenwerken. Ze voelen zich betrokken bij hun collega’s, onze klanten en onze organisatie en geven het beste van zichzelf.

Om onze medewerkers langdurig aan boord te kunnen houden, ondersteunt Camino hun fysiek en mentaal welzijn en zorgen we voor voldoende uitdaging. Voorts bieden we tal van leerkansen aan zodat onze medewerkers zich jobtechnisch maar evengoed persoonlijk kunnen ontplooien en ontwikkelen. Ook individuele coaching is mogelijk als het in de job of privé wat minder gaat. We laten niemand aan zijn lot over.

Maak kennis met de collega's

Misschien worden ze ook wel jouw toekomstige collega's?

Lees hun ervaringen

Verder ondersteunt Camino de ontwikkeling van de teams binnen de groep en creëert het een geborgen sfeer van collegialiteit en empathisch leiderschap waarin hard gewerkt wordt, maar evengoed plezier wordt gemaakt. Samen werken we hard, slaan we ons al eens door een moeilijk moment, sporten en ontspannen we en vieren we onze successen. Bij de Camino groep voel jij je thuis….

Solliciteren?