Menu

09 280 60 60
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Onze cultuur

Onze cultuur

Camino wil een tweede thuis bouwen voor al zijn werknemers. Mensen die zich bij ons op het werk net zo gewaardeerd en op hun gemak voelen als thuis of bij familie en vrienden, putten namelijk voldoening en energie uit hun job en kunnen duurzaam met ons samenwerken. Ze voelen zich betrokken bij hun collega’s, onze klanten en onze organisatie en geven het beste van zichzelf.

Waarom medewerkers zich thuis voelen bij Camino

Aandacht voor het welzijn van onze medewerkers vormt de basis van onze mensgerichte organisatie. Dankzij een reeks initiatieven, ondersteund door een sterke leiderschapscultuur, werken we dagelijks aan een omgeving waar werkgeluk centraal staat.

En dat wordt geapprecieerd. In 2022 ontving Durabrik na een tevredenheidsonderzoek bij de medewerkers de titel van Best Workplace. Door de schitterende score eindigden we op plaats 4 bij de 10 beste werkgevers van België.

Warm welkom in onze groep

We vinden het belangrijk dat iedereen zich meteen thuis voelt bij Camino.  Benieuwd hoe Silke haar eerste week als HR Business Partner heeft ervaren?  Bekijk het in onderstaande video. 

Persoonlijke ondersteuning en mentaal welzijn

Om onze medewerkers langdurig aan boord te kunnen houden, ondersteunen we hun fysiek en mentaal welzijn en zorgen we voor voldoende uitdaging. Verder bieden we tal van leerkansen aan zodat onze medewerkers zich zowel jobtechnisch als persoonlijk kunnen ontplooien en ontwikkelen. Ook individuele coaching is mogelijk als het in de job of privé wat minder gaat. We laten niemand aan zijn lot over.

Gezonde geest in een gezond lichaam

We stimuleren onze medewerkers om naast de mentale ontwikkeling ook te streven naar een gezonde levensstijl. Daarom is er dagelijks fruit en verse soep aanwezig en is er de mogelijkheid om deel te nemen aan sportieve activiteiten zoals een bootcamp of yogasessie.

Maak kennis met de collega's

Misschien worden ze ook wel jouw toekomstige collega's?

Lees hun ervaringen

Verder ondersteunt Camino de ontwikkeling van de teams binnen de groep en creëert het een geborgen sfeer van collegialiteit en empathisch leiderschap waarin hard gewerkt wordt, maar evengoed plezier wordt gemaakt. Samen werken we hard, slaan we ons al eens door een moeilijk moment, sporten en ontspannen we en vieren we onze successen. Bij de Camino groep voel jij je thuis….

Solliciteren?