Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Onze cultuur

Onze cultuur

Bij Camino gaan we respectvol met elkaar om en werken we als één team samen. Daarbij tonen we ons zoals we zijn en durven we zaken te benoemen. In onze gezamenlijke focus op groei zijn we resultaatsgericht. Deze daadkracht verwachten we ook van onze collega's, maar we ondersteunen hen hier goed in aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingstraject.

Zo verwerven onze collega's de nodige veerkracht om te kunnen groeien en evolueren, en wordt elke Camino-medewerker een betere versie van zichzelf.

Waarom medewerkers zich goed voelen bij Camino

Bij Camino hechten we veel belang aan het welzijn van onze mensen. Dankzij een reeks initiatieven, ondersteund door een sterke leiderschapscultuur, werken we hard aan een omgeving waar werkgeluk een belangrijk onderdeel vormt.

En dat wordt geapprecieerd. In 2022 ontving Durabrik na een tevredenheidsonderzoek bij de medewerkers de titel van Best Workplace. Door de schitterende score eindigden we op plaats 4 bij de 10 beste werkgevers van België.

Sportieve uitdagingen, boost voor het groepsgevoel

Om de verbinding tussen de medewerkers van onze verschillende bedrijven te behouden, bouwen we aan een sterke community. Zo brengen we collega’s op regelmatige basis samen via verschillende initiatieven, bijvoorbeeld wedstrijdjes padel, king of rackets of de Camino Cup.

Persoonlijke ondersteuning en mentaal welzijn

Om onze medewerkers langdurig aan boord te kunnen houden, ondersteunen we hun fysiek en mentaal welzijn en zorgen we voor voldoende uitdaging. Verder bieden we tal van leerkansen aan zodat onze medewerkers zich zowel jobtechnisch als persoonlijk kunnen ontplooien en ontwikkelen. Ook individuele coaching is mogelijk als het in de job of privé wat minder gaat. We laten niemand aan zijn lot over.

Gezonde geest in een gezond lichaam

We stimuleren onze medewerkers om naast de mentale ontwikkeling ook te streven naar een gezonde levensstijl. Daarom is er dagelijks fruit en verse soep aanwezig en is er de mogelijkheid om deel te nemen aan sportieve activiteiten zoals een bootcamp of yogasessie.

Maak kennis met de collega's

Misschien worden ze ook wel jouw toekomstige collega's?

Lees hun ervaringen