Menu

09 280 60 60
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Wie we zijn

Wie we zijn


De eerste steen van ons bedrijf werd gelegd door Jacques Callens in 1966.  Door de verschillende uitbreidingen richtten Claudia en Joost Callens in 2011 de holdingvennootschap Camino op. De groep telt intussen twaalf bedrijven. Innovatieve woonoplossingen, daar gaan we samen elke dag voor. We bouwen zeker, slim, juist en samen. Zo schreven wij een stevige geschiedenis, zo kennen wij een duurzame groei.

Ontdek onze geschiedenis


Download onze brochure

Ontdek onze Camino brochure

Ontdek het verhaal van Camino, de verschillende merken en wat we voor partners kunnen betekenen.

Download onze brochure

Zeker bouwen. Slim bouwen. Juist Bouwen. Samen bouwen.

We bouwen zeker.

Ons stevig trackrecord vormt een stabiele financiële basis voor de verdere uitbouw van onze groep. Onze meer dan 290 werknemers zijn stuk voor stuk experten op hun terrein, die elke dag ambitieus hun schouders zetten onder onze langetermijnvisie om innovatieve woonoplossingen te creëren op maat van iedereen. 

Onze groei

We bouwen slim.

We bouwen aan morgen, met het oog op de uitdagingen van overmorgen. Onze brede expertise, dynamiek en leergierigheid doen ons permanent op zoek gaan naar de meest innovatieve woonoplossingen. Onze focus is de toekomst. En die toekomst is duurzaam. Want wie slim en duurzaam bouwt, geniet van levenslang comfort.

Duurzaam bouwen


We bouwen juist.

We leveren kwaliteit af. We leggen de lat hoog en streven telkens opnieuw naar toprealisaties. Processen, technieken, materialen, uitvoering, architectuur, esthetiek, betaalbaarheid… stemmen we op mekaar af om zo tot een optimaal resultaat te komen. 

Onze specialisaties

We bouwen samen.

Bouwen is een verhaal van mensen. Wij geloven in ‘hostmanship’, mensgerichte dienstverlening. Het is onze ambitie om iedereen zich welkom te doen voelen: onze eigen mensen, onze klanten en onze partners. We houden vast aan onze ethiek en onze waarden, die we koesteren en uitdragen. 

Onze waarden


Het inspirerend leiderschap van Joost Callens

Camino CEO Joost Callens gelooft in de verbindende kracht van mens- en waardengericht leiderschap. Dat vertrekt vanuit authenticiteit en laat dus ook kwetsbaarheid toe.

Lees zijn inspirerende verhaal


Bouwen.
Een verhaal van sterke partnerships.

Met onze partners werken wij graag op dezelfde manier samen als met onze medewerkers, in een sfeer van vertrouwen, connectie en ‘hostmanship’. Deze elementen vormen de basis voor duurzame en succesvolle partnerships. 

Bekijk de mogelijkheden