Menu

09 280 60 60
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Innovatieve woonoplossingen

Innovatieve woonoplossingen


Stevige bouwgeschiedenis, blik op de toekomst

Camino is een duurzaam groeiende, ambitieuze groep die innovatieve woonoplossingen creëert. Twaalf bedrijven, waaronder Durabrik, Victor, Ecopuur, Istoir,...  , meer dan 290 gedreven experten en honderden externe specialisten bogen op een stevige bouwgeschiedenis, maar richten samen de blik op overmorgen. Zo creëren we vernieuwende woonoplossingen op maat van iedereen.

Wie we zijn


Ontdek onze bedrijven

De Camino-groep telt ondertussen twaalf bedrijven. Elk met hun eigen verhaal en ambitie, maar ook met een gedeelde visie op mensgericht en inclusief ondernemerschap. We bouwen juist, zeker, slim en samen.  Met de blik op overmorgen. Dat is waar wij voor staan.

Ontdek onze merken


Mensgericht ondernemerschap

Mensen komen hier op de eerste plaats.  Onze medewerkers, onze klanten, onze partners,...  Als organisatie die innovatieve woonoplossingen creëert en dan ook hoog inzet op mensgericht ondernemerschap, dragen wij ons steentje bij aan het goed willen doen voor mens en maatschappij.  

Meer over onze zorgzame groep

Werken bij Camino? Dat is je 100% thuis voelen.

Camino is een solide en betrokken werkgever. Een mensgerichte en waardengedreven organisatie waar jouw capaciteiten en talenten worden geapprecieerd en verder kunnen groeien. Wil jij graag onze toekomst verder mee uitbouwen?

Bekijk onze vacatures

Bouwen.
Een verhaal van sterke partnerships.

 

Met onze partners werken wij graag op dezelfde manier samen als met onze medewerkers, in een sfeer van vertrouwen, connectie en ‘hostmanship’. Deze elementen vormen de basis voor duurzame en succesvolle partnerships. 

 

Ontdek meer over onze partnerships