Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Daar kan je een leven lang op bouwen

Daar kan je een leven lang op bouwen


Stevige bouwgeschiedenis, blik op de toekomst

Camino is een duurzaam groeiende, ambitieuze groep die innovatieve woonoplossingen creëert. Met meer dan 290 gedreven experten en honderden externe specialisten steunen we op een stevige bouwgeschiedenis, maar richten samen de blik op overmorgen. Zo creëren we vernieuwende woonoplossingen op maat van iedereen.

 

Over Camino


Onze activiteiten

De Camino Group telt ondertussen elf merken zoals Durabrik, Ecopuur, Fyxt & Veisters en verschillende participaties zoals Homate, Coloc Housing e.a. Elk met hun eigen sterktes en expertise, maar met een gezamenlijke visie. 

Ontdek onze merken


Camino ESG-rapport

We zijn enorm trots op ons eerste Camino ESG-rapport. Daarin zetten we alle cijfers én doelstellingen voor de toekomst rond duurzaamheid en dienstbaarheid op een rijtje. Dit rapport is een consolidatie van de mooie stappen die we de afgelopen jaren hebben gezet om onze maatschappelijke ambities te concretiseren. Het is ook een basis om verder op te bouwen de komende jaren, want we hebben nog grote ambities op dit vlak!

Neem even de tijd om het te lezen, je leert onze groep ongetwijfeld beter kennen.  

Download hier ons ESG-rapport.

Werken bij Camino? 

Camino is een stabiel familiebedrijf en een betrokken werkgever. We hebben aandacht voor jouw capaciteiten en talenten en appreciëren je inzet. We bieden jou een persoonlijk groeitraject aan zodat je kan groeien in je rol én als persoon. Wil jij graag onze toekomst verder mee uitbouwen?

Bekijk onze vacatures

Bouwen.
Een verhaal van sterke partnerships.

 

Met onze partners werken wij graag op dezelfde manier samen als met onze medewerkers, in een sfeer van vertrouwen, connectie en ‘hostmanship’. Deze elementen vormen de basis voor duurzame en succesvolle partnerships. 

 

Ontdek meer over onze partnerships