Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

De voordelen voor onderaannemers

De voordelen voor onderaannemers

Betrouwbaarheid

Omdat Camino een betrouwbare en solvabele partner is, kunnen onze onderaannemers en leveranciers vertrouwen op een correcte en tijdige betaling van hun prestaties. 

Continuïteit

Camino gelooft in een partnerschap op lange termijn. Zo leren we elkaar goed kennen en kunnen we samen zorgen voor kwaliteit, efficiëntie en een prettige samenwerking die voor alle partijen voordelig is.

Werkzekerheid

In een samenwerking met Camino kan je rekenen op werkzekerheid voor jouw bedrijf en je medewerkers. Je krijgt ook een duidelijke planning en heldere afspraken.


Minder kosten

Het productievolume van Camino zorgt voor een instroom van opdrachten. Zo hoef je zelf minder te prospecteren of je activiteiten te promoten. We werken heel vaak op verkavelingsniveau, waardoor meerdere opdrachten op dezelfde locatie plaatsvinden.


Onderzoek en advies

Bij Camino investeren we continu in onderzoek en kennis, die we ook graag met jou delen. Want wij geloven dat de uitwisseling van ervaringen en kennis onze gezamenlijke expertise versterkt. Dit komt finaal jouw klanten en onze klanten ten goede.


Networking

Dankzij onze samenwerking met meerdere partners leg je zelf ook heel wat interessante contacten. Deze kunnen een bron zijn van nieuwe opdrachten.


Ben jij een geschikte partner?

Contacteer ons