Menu

09 280 60 60
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Partnerships

Partnerships

Voor de ontwikkeling van innovatieve woonoplossingen werken wij samen met honderden externe specialisten. Wij beschouwen deze partnerships als een duurzame wisselwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen, connectie en engagement. 

Wat geldt in de relatie met onze medewerkers, geldt eveneens in onze samenwerkingen met externe partners. We huldigen de principes van ‘hostmanship’. Dat wil zeggen dat onze organisatie niet alleen veel waarde hecht aan vakbekwaamheid en kennis, maar ook aan dienstbaarheid, dialoog, verantwoordelijkheidszin en mensgerichtheid. We geloven immers dat deze ingrediënten samen bijdragen tot het succes van onze groep én tot het succes van onze partners.

Bouwpartners

Het vakmanschap en engagement van onze onderaannemers en leveranciers zijn cruciaal voor het succes van onze innovatieve woonoplossingen. Wij delen op onze beurt graag onze kennis in een permanente dialoog die ons allebei sterker maakt.

Jouw voordelen


Studiebureaus, architecten en makelaars

Voor elk bouwproject stellen wij een gespecialiseerd bouwteam samen dat door het delen van kennis en expertise het gezamenlijke resultaat naar een hoger niveau tilt. Oplossingen waar we samen trots op mogen zijn.

Onze meerwaarde

Investeerders

Investeerders die met Camino in zee gaan, halen optimaal rendement uit hun vastgoedinvestering. We zijn meer dan louter een bouwpartner. Met interieur-, fiscaal en financieel advies ontzorgen we investeerders van a tot z zodat zij hun vastgoedinvestering kunnen verzilveren. We onderhouden ook goede en nuttige contacten met banken en notarissen.

Onze troeven


Eigenaars gronden/panden

We zijn ons bewust van de (emotionele) waarde van een eigendom en gaan daar respectvol mee om. We hechten ook veel belang aan het verhaal achter een plek en de dynamiek van een buurt. Die historiek en levendigheid nemen we mee in de ontwikkeling van future proof woonoplossingen. 

Onze pluspunten

Laten we praten over een partnership

Contacteer ons


Download onze brochure

Ontdek onze Camino brochure

Ontdek het verhaal van Camino, de verschillende merken en wat we voor partners kunnen betekenen.

Download onze brochure