Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Onze pluspunten voor grond- en pandeigenaars

Onze pluspunten voor grond- en pandeigenaars

Vlotte verkoop en correcte prijs

Bij Camino kan je rekenen op een correcte prijs voor je eigendom. Bovendien zijn wij in staat om de verkoop snel te regelen dankzij zeer goede relaties met overheden, notarissen, landmeters en andere betrokken partijen.

Uitgebreide begeleiding

We loodsen je door alle administratieve formaliteiten en je krijgt ook financieel, juridisch en technisch advies. Bij onverwachte of complexe situaties, zoals bodemverontreiniging of archeologisch onderzoek, hebben wij de nodige expertise in huis.


Financiële zekerheid

Camino is een sterke en solvabele groep. Dat betekent dat wij onze afspraken inzake betalingen correct en tijdig nakomen.

Professionele benadering

Jouw eigendom heeft misschien een grote emotionele waarde voor jou en de verkoop ervan betekent een grote stap. Daar hebben wij respect voor door het hele proces correct en professioneel te laten verlopen.


Mooie toekomst voor je eigendom

Wij doen er altijd alles aan om sites en panden op te waarderen en er een mooie, duurzame en leefbare buurt van te maken voor de toekomstige bewoners. Dat is ook ons plan voor jouw grond of pand. Zodat je als voormalig eigenaar trots kan zijn op wat er van jouw eigendom geworden is.


Jouw grond of eigendom vrijblijvend evalueren?

Contacteer ons