Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Ons aanbod voor studenten

Ons aanbod voor studenten

Experten aan het woord

Binnen de groep kunnen we rekenen op de diverse kennis van onze bedrijven. Van energetische renovaties en nieuwbouwprojecten tot zelfs waardegedreven en menselijk leiderschap. Die kennis delen we graag met nieuw talent via lezingen en gastcolleges.

Werf- en locatiebezoeken

Hoe projecten in de praktijk gerealiseerd worden, zie je pas echt ter plaatse. We nodigen je graag uit op werfbezoek voor een blik achter de schermen van de dagelijkse gang van zaken, onder leiding van onze werf- en projectleiders.

Stageplaatsen en studentenjobs

Ons ruime aanbod aan stageplaatsen en studentenjobs bied je de mogelijkheid om een eerste werkervaring op te doen. Onze collega’s nemen je mee doorheen de verschillende taken en aspecten van de bouwsector. En wie weet draait die stage of studentenjob wel uit tot een vast contract binnen ons bedrijf.

Benieuwd naar de stageplaatsen en studentenjobs die we in de aanbieding hebben? Bekijk onze vacatures voor studenten.

Onze vacatures

Projectleider Finnegan liep stage bij Durabrik tijdens zijn studies en starte nadien vast in dienst. Ondertussen groeide hij door tot zelfstandig projectleider bij Camino en is hij verantwoordelijk voor de bouw van het nieuwe kantoorgebouw.


Interesse in een stage bij Camino?

Solliciteer online