Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Kennismaken met nieuwe collega's via de groentjeswandeling

Onze werknemers

Kennismaken met nieuwe collega's via de groentjeswandeling

Als nieuweling ergens starten, is niet evident. Het duurt een tijdje voor je al die nieuwe gezichten leert kennen. Om de kennismaking vlotter te doen verlopen, introduceerden we daarom onze groentjeswandelingen.

Tijdens de coronacrisis zochten we bij Camino naar manieren om nieuwe collega’s makkelijk te integreren in hun nieuwe werkomgeving. Maar met het toegenomen thuiswerk was dat niet evident. Een wandeling in de buitenlicht bleek uiteindelijk de veiligste en leukste manier om medewerkers met elkaar te laten kennismaken. En zo ontstonden de groentjeswandelingen.

Het principe is simpel: we nodigen de collega's die het afgelopen jaar gestart zijn bij Camino uit op een wandeling met enkele anciens. Een fijne en spontane ontmoeting om elkaar te leren kennen. Het wandelen brengt sowieso al een fijne dynamiek in een gesprek dus een ideale kans om collega's te leren kennen.

Ondertussen zijn de groentjeswandelingen uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie. Naar goede gewoonte worden ze afgesloten met een gezellige picknick.

De Camino group is nog op zoek naar verschillende profielen.

Bekijk hieronder onze openstaande vacatures en wie weet trek jij binnenkort je wandelschoenen aan! 

Ontdek onze vacatures