Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Plezier verzekerd op de Camino familiedag

Onze werknemers

Plezier verzekerd op de Camino familiedag

Een mooie feestlocatie, een reeks leuke activiteiten en heel wat lekkers. Het waren de ingrediënten voor een prachtige familiedag.

Een werkomgeving die als een tweede thuis aanvoelt, dat is hetgene waar we bij Camino naar streven. En daarbij speelt familie natuurlijk ook een belangrijke rol. Onze jaarlijkse familiedag is voor onze medewerkers dan ook de perfecte gelegenheid om hun gezin te laten kennismaken met hun collega’s.

Amusement voor groot en klein

Op een zonnige dag in augustus zakten onze medewerkers af naar Pladutse, een mooie feestlocatie in de Vlaamse Ardennen. Na het onthaal met heerlijk dessertenbuffet stonden een reeks activiteiten voor het hele gezin op het programma. De medewerkers en hun familie maakten de keuze uit een wijnproeverij, initiatie golf of een roadtrip met een 2 pk’tje. Voor gezinnen met kinderen was de kinderboerderij the place to be. Samen koekjes bakken, dieren voederen en een hoogteparcours, de lachende gezichten verklapten dat het goed was! De dag werd op gepaste wijze afgesloten met frietjes, croques en luxe hamburgers.

Ben jij van de partij op de volgende familiedag?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! We verwelkomen je graag in het team

Bekijk onze vacatures