Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Samen tot aan de finish

Onze werknemers

Samen tot aan de finish

De Urban Trail in Gent was voor onze collega’s de perfecte gelegenheid om hun loopkleren uit de kast te halen en de stad op een andere manier te ontdekken. Een fijne ervaring, weliswaar met een extra uitdaging. Daarbij kon een stevige portie teamwork niet ontbreken.

Van de Bijloke via het Augustijnenklooster, kunstencentrum VIERNULVIER (vroeger Vooruit), de Krook, de Boekentoren en de Sint-Pietersabdij. Dat was het parcours van de Urban Trail in Gent die eind oktober plaatsvond. Een team van 21 collega’s en partners bereikten na een route van 12 km de finish. En dat samen met 2 rollende lopers, Jonas en Glenn. Dankzij VZW Onafhankelijk Leven, een bijstandsorganisatie voor mensen met een handicap, konden zij samen met ons deelnemen aan de loopwedstrijd.

Teamwork op en naast de werkvloer

Een evidentie was het zeker niet om de rolstoelen doorheen het pittige parcours met natte kasseistroken, trappen en hindernissen te loodsen. Het maakte nog maar eens duidelijk hoe moeilijk bereikbaar sommige gebouwen of straten zijn voor personen in een rolstoel. Met een goede samenwerking slaagde het volledige team erin om de eindmeet te halen. Voor herhaling vatbaar als we de deelnemers mogen geloven!