Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Wat vraag jij dit jaar aan de Sint?

Onze werknemers

Wat vraag jij dit jaar aan de Sint?

Wat extra werkgeluk misschien?

Hij komt … hij komt …

Nadat kinderen talloze speelgoedboekjes hebben verslonden om hun verlanglijstjes te maken, nachtenlang wakker zijn gebleven om Sinterklaas en Piet over de daken te horen wandelen en zich toch wel een beetje zorgen hebben gemaakt of de goedheiligman wel zal komen, is het op 6 december eindelijk zo ver. De dag waarop Sinterklaas alle brave kindertjes in het land verrast met lekkers en speelgoed. 

Voor de meeste volwassenen is het een dag zoals een andere. Het is voor ons dan ook een pak moeilijker om een verlanglijstje op te stellen, want wat we écht willen, is niet in een speelgoedboekje terug te vinden. We zijn op zoek naar dingen die niemand ons kan geven; geluk, stabiliteit, een fijne job … Of toch?

Het afgelopen jaar hebben we meer dan ooit gemerkt hoe belangrijk een fijne job is. Ben jij niet meer gelukkig met je huidige job? Of wil je gewoon ontdekken wat er nog allemaal mogelijk is? Dan is het hoog tijd om op zoek te gaan naar het ultieme werkgeluk. 

Hieronder vind je een lijstje met tien punten die allesbepalend zijn voor je werkgeluk. Hoe goed scoort jouw huidige job?

1.    Je leidinggevende heeft aandacht voor wie je echt bent.
2.    Je krijgt de kans om zelfstandig te werken.
3.    Je kennis en talenten worden optimaal benut.
4.    Je hebt een goede work-life balance.
5.    Je collega’s waarderen je werk en je persoonlijkheid.
6.    Er zijn voldoende groeimogelijkheden, zowel jobtechnisch als persoonlijk.
7.    Je werkgever stimuleert innoveren en ondernemen.
8.    Je bent tevreden over je loon en extralegale voordelen.
9.    Je hebt jobzekerheid.
10.    De werkplek heeft een aantrekkelijke inrichting met voldoende licht en aandacht voor ergonomie.

Hoeveel werkgeluk-punten kon jij aanvinken?

•    0-4 punten
Het is hoog tijd om je werkgeluk elders te zoeken. Wie weet vink je binnenkort in een andere werkomgeving wél alle 10 de punten af.
•    5-7 punten
Jij schommelt er ergens tussenin. Je huidige job geeft je wel een bepaald niveau van voldoening, maar je hebt het ultieme werkgeluk toch nog niet helemaal gevonden.
•    8-10 punten
Wow, goed bezig! Jij hebt je droomjob duidelijk al gevonden.

Staat een fijne job hoog op je verlanglijstje voor Sinterklaas? Dan heeft Camino het perfecte cadeau voor jou. Check onze openstaande vacatures en ontdek of er iets voor jou tussen zit. Niets gevonden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Misschien hebben we wel een functie die bij jouw persoonlijke talenten past. En wie weet wordt Camino wel de werkgever die jou het ultieme werkgeluk kan schenken.