Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Onze vrijwilligers op de Nationale spelen van Special Olympics

Onze werknemers

Onze vrijwilligers op de Nationale spelen van Special Olympics

Tijdens het hemelvaartweekend kon je een 35-tal Camino'ers terugvinden op de Nationale Spelen van de Special Olympics in Mechelen. Een fantastisch weekend met enthousiaste sportievelingen, opgewekte supporters en glunderende vrijwilligers.

Trotse partner van Special Olympics

Eind vorig jaar maakten we bekend dat we in 2023 één van de partners van Special Olympics Belgium zouden zijn. Een partnership waarin we niet alleen een financieel duwtje in de rug zouden geven, maar ook vrijwilligers zouden afvaardigden voor de nationale spelen in Mechelen.

Na de voorbereidingen keek iedereen reikhalzend uit naar het hemelvaartweekend. Het moment waarop mensen met een verstandelijke beperking het beste van zichzelf zouden geven tijdens verschillende sportwedstrijden in diverse disciplines.

Een hartverwarmende ervaring

Tijdens het zonnige verlengde weekend zakten een 35-tal Camino-collega’s af naar Mechelen om de sporters op deze hoogdagen te begeleiden. We ondersteunden bij de atletieknummers en het zwemmen waar nodig. We deelden zowel in de vreugde als in de ontgoocheling van de atleten en gaven peptalks aan de lopende band. “Het was een hartverwarmende ervaring”, besluit Leen. 

"Het was gewoon de max! Geven voelde als ontvangen. Ik schrijf me alvast in voor volgend jaar!”
– Joost