Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Camino schenkt opbrengst garageverkoop aan Manege Dennenhof

Duurzaamheid

Camino schenkt opbrengst garageverkoop aan Manege Dennenhof

Als zorgzaam bouwbedrijf willen we ons steentje bijdragen aan een mooiere samenleving. Dankzij verschillende initiatieven en de warme steun van onze collega’s steken we tal van goede doelen een hart onder de riem. Onlangs was het de beurt aan VZW Manege Dennenhof in Deinze.

Voor het bouwverlof zamelden onze medewerkers 950 euro in met een grote uitverkoop van oude spulletjes in het magazijn. Lara Vandecappelle, Coördinator dienstbaarheid bij Camino, reikte vorige week de cheque uit aan Manege Dennenhof, een vzw die aan de hand van hippotherapie – met behulp van paarden – mensen met en zonder beperking ondersteuning biedt. Hippotherapie wordt nog steeds niet erkend in België, waardoor ze voor hun werking volledig afhankelijk zijn van giften. 

De overhandiging was hartverwarmend. Lara: “Tijdens een rondleiding op de manege en de school leerde ik hun werking kennen. Alleen maar lachende gezichten te zien!”

Eerder dit jaar zetten onze medewerkers een soortgelijke actie op ten voordele van De Olijfboom, een project van vzw Een Hart voor Vluchtelingen. 
 

Benieuwd naar onze dienstbare projecten?

We bouwen niet alleen duurzaam maar ook dienstbaar. Goed doen voor mens en maatschappij zit in het DNA van Camino.

Ontdek onze warme initiatieven