Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Medewerkers Camino slaan de handen in elkaar voor het goede doel

Nieuws

Medewerkers Camino slaan de handen in elkaar voor het goede doel

Bij Camino bouwen we samen, want bouwen is een verhaal van mensen. We streven naar engagement en verbondenheid en dit solidariteitsproject is daar het perfecte voorbeeld van. We sloegen met heel wat medewerkers de handen in elkaar en maakten cadeaupakketten ten voordele van verschillende goede doelen. Doorheen het project werden we ondersteund door Den Diepen Boomgaard vzw, een bio-en maatwerkboerderij met een hart voor mens en natuur.

De pakketten zijn het ideale eindejaarsgeschenk. Niet alleen lekker en mooi verpakt. Maar je steunt er meteen ook verschillende goede doelen mee.

De opbrengst van dit project gaat integraal naar twee goede doelen. 
Als eerste goede doel kozen we voor Den Diepen Boomgaard , de maatwerkboerderij die ons hielp met de 'productie' van de pakketten. Ze bieden tewerkstelling aan mensen die elders, om diverse redenen, niet aan de slag raken. Medewerkers kunnen er groeien op hun eigen tempo. 
Daarnaast kiezen we voor De Gooikenshoeve VZW. Het is een warme en veilige plek waar psychisch en maatschappelijk kwetsbare jongeren een zinvolle dagbesteding kunnen volgen. 

We hebben 2 verschillende pakketten: 

Pakket 1:

  • Fles kruidenolijfolie 250ml
  • Fles kruidenazijn 250ml
  • Potje seizoensconfituur

De prijs voor dit pakket is 23.50 euro incl. BTW.

Pakket 2:

  • Fles kruidenolijfolie 250ml
  • Fles kruidenazijn 250ml

De prijs voor dit pakket is 19.95 euro incl. BTW.

Hoe bestellen? 
Dit doe je door het online formulier in te vullen. Na registratie ontvang je van ons de eventueel gevraagde factuur en kan je de betaling in orde brengen. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, zetten wij je pakket(ten) klaar. De pakketten kunnen tijdens de kantooruren afgehaald worden op het hoofdkantoor van Durabrik (Landegemstraat 10, Drongen) of worden vanaf 5 stuks gratis opgestuurd met de post.