Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Onze groei

Onze groei

Omdat we als organisatie intensief bezig zijn met innovatieve woonoplossingen in combinatie met mensgericht ondernemerschap, dragen we over deze thema’s graag op een constructieve manier bij aan het maatschappelijk debat. Zo willen we onze stem  laten horen en stenen verleggen in onze samenleving. 


55 +

Jaar ervaring

12

Bedrijven

300 +

Werknemers

+ 140 m

Omzet

Kerncijfers

Camino is een groep met een rijke bouwgeschiedenis en een solide financiële basis. Camino werkt aan een gestage en duurzame groei als groep. Ondertussen telt de holding twaalf bedrijven, elk met hun eigen verhaal, management, medewerkers en groeitraject, gericht op hun eigen expertise en markt.  

Kwaliteitslabels en prijzen

Wij zijn vereerd met elke erkenning die we krijgen voor ons duurzaam en mensgericht ondernemerschap.


In 2020 behaalden we voor de derde keer op rij het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen. Een beloning voor onze doorgedreven inspanningen om zowel onze woonoplossingen als onze werking duurzamer te maken.


Nog in 2020 ontving ons dochterbedrijf Durabrik het UNITAR-certificaat als erkenning voor zijn jarenlange inspanningen rond het verduurzamen van zijn activiteiten, gelinkt aan de 17 Sustainable Development Goals (SDG) van de Verenigde Naties. Daarmee is Durabrik het eerste bouwbedrijf dat bekroond wordt tot SDG-Pioneer.

Op de internationale technologiebeurs Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas wordt de Hydraloop van Ecopuur verkozen tot één van de 10 Best of CES tech-producten van 2020. De Hydraloop is een zichzelf reinigend recyclagetoestel voor water. Via een rechtstreekse verbinding met de leidingen recycleert het bad-, douche- en wasmachinewater zodat het hergebruikt kan worden om het toilet door te spoelen en de tuin te besproeien.

In 2021 werd Durabrik voor de derde keer op rij uitgeroepen tot Great Place to Work op basis van een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek bij medewerkers en een culturele audit. Met onze score van 86% behaalden we zelfs een vierde plaats in de top 10 van 'small companies', waardoor we ons een Best Workplace mogen noemen.  Dit kwaliteitslabel van Vlerick is voor ons een fantastische bevestiging dat onze medewerkers zich bij ons 100% thuis voelen.

Meebouwen aan onze groei?


Joost Callens werd in 2016 verkozen tot CSR Professional of the Year omwille van de strategische en onmisbare CSR-rol die hij speelt als motivator en inspirator voor Corporate Social Responsibility binnen onze organisatie.