Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Twee jaar Istoir, trots op onze projecten

Nieuws

Twee jaar Istoir, trots op onze projecten

Istoir bestaat twee jaar. Een mooie gelegenheid om even stil te staan bij de groei die één van onze jongste bedrijven heeft doorgemaakt. Waar staan we vandaag met deze bijzondere projectontwikkelaar die sites en panden met een rijke geschiedenis omvormt tot stijlvolle woonprojecten?

Nieuw hoofdstuk via herbestemming

Istoir legt bij de renovatiewerken veel respect aan de dag voor de originele erfgoedelementen. Zo integreren ze stijlvol in de architectuur van het nieuwe woonproject, voorzien van hedendaagse technieken.

Op het domein van kasteel Potuit in Sint-Amandsberg zijn de werken al volop aan de gang. De site is ondertussen klaar voor de afdek van de ondergrondse garage en kelder. Ook de renovatie van de voormalige stoeterij in Wondelgem schiet goed op. De inschrijvingen voor de exclusieve voorverkoop zijn nu geopend.

De restauratie van het Brugse Karmelitessen-klooster met botanische binnentuin zal pas beginnen in 2023. Tot die tijd stelt Camino het klooster ter beschikking van ongeveer 100 Oekraïense vluchtelingen. Ze zullen er zeker tot het einde van dit jaar kunnen verblijven.

Samen met de nieuwste projecten in Brussel en Gent beschikt Istoir ondertussen over vijf prachtige projecten die een authentieke én comfortabele thuis zullen zijn voor de toekomstige bewoners.

Mee schrijven aan de toekomst van Istoir?

De afgelopen twee jaar werd er hard gewerkt aan het nieuwe verhaal dat we met Istoir willen schrijven. Daarvoor konden we rekenen op een groeiend team van gedreven medewerkers. Interesse om mee geschiedenis te schrijven? Er zijn nog openstaande vacatures!

Bekijk de vacatures