Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

6 signalen dat een job in de bouw iets voor jou is

Onze werknemers

6 signalen dat een job in de bouw iets voor jou is

Wat is voor jou belangrijk in een job? Misschien vind je het wel in de bouwsector. Moet je job voldoen aan deze 6 criteria? Dan is werken in de bouw het overwegen waard.

Je bent op zoek naar ...

… een job in een innoverende sector

Een sector in beweging, dat is het minste wat je kan zeggen van de bouw. De ontwikkelingen volgen elkaar in sneltempo op: denk aan BIM, smart buildings, 3D-printing … Zo zoeken we constant naar manieren om sneller, efficiënter, goedkoper en milieuvriendelijker te bouwen.

… een job met doorgroeimogelijkheden

Een sector in beweging betekent ook veel mogelijkheden om zaken bij te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Dat stimuleren we ook bij Camino via een uitgebreid opleidingsaanbod. Elke medewerker krijgt een opleidingspakket op maat volgens zijn of haar groeipad. Eenmaal je voor Camino werkt, zijn er trouwens ook volop mogelijkheden om binnen de groep door te groeien of van functie te veranderen.  

… een job met werkzekerheid

Een dak boven je hoofd, een van de basisbehoeftes van iedereen. De vraag naar woonoplossingen – of het nu gaat over nieuwbouw of renovatiewerken – zal dus niet snel verdwijnen. Dat zorgt voor gevarieerde jobs in alle domeinen van de bouw.

… een job met voldoende variatie

Elk project en elke werf is anders. Binnen de bouw zijn er ook heel veel verschillende specialiteiten en type projecten. De bouw van nieuwbouwhuizen en -appartementen, renovaties van historische panden, installatie van energietechnieken… Je kan alle richting uit. Binnen Camino vind je al deze specialiteiten zelfs onder één dak. Zo concentreren onze 12 bedrijven zich elk op hun eigen expertise.

… een job met een goede work-life balance

Een job dichtbij huis, flexibele werktijden, vakantie tijdens de schoolvakanties van de kinderen… Ook je gezinsleven verdient de nodige aandacht. Dat menselijk aspect maakt voor een groot stuk deel uit van de cultuur bij Camino. Zo genieten onze medewerkers onder andere van gezonde maaltijden, sport op ons padelterrein en 2 weken kinderopvang tijdens de zomervakantie in augustus. In 2022 werd Durabrik daardoor zelfs uitgeroepen tot één van de 10 beste werkgevers van het land.

… een job met impact op de samenleving

Via een job in de bouw heb je zeker impact op iemands leven. Zo draag je bij aan de bouw van iemands woning, waar de volgende generaties nog zullen van genieten. Of zorg je mee voor een betaalbare energiefactuur en een duurzamere wereld. Je ziet ook telkens het resultaat van je werk en dat geeft een goed gevoel.

Alle vakjes aangekruist?

We hebben momenteel heel wat boeiende jobs te bieden waar je al deze vereisten kan terugvinden.

Bekijk onze vacatures