Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Welkom Femke Dhont, onze nieuwe hr-directeur

Onze werknemers

Welkom Femke Dhont, onze nieuwe hr-directeur

Sinds oktober 2022 kan de 35-jarige Femke Dhont zichzelf voorstellen als hr-directeur van Camino. Ze volgt hiermee Bie De Backer op die de voorbije jaren aan het hoofd stond van de hr-afdeling. 

Tweede thuis voor medewerkers

Femke Dhont startte haar carrière bij onder meer de Vlerick Business School en Deloitte. In 2016 ging ze aan de slag bij Lineas, eerst als Compensation & Benefits Manager en later als HR Strategy & Project Manager. Vandaag zorgt ze als hr-directeur van Camino dat de werkplek blijft aanvoelen als een tweede thuis voor de medewerkers.

“We zijn heel blij om Femke te kunnen verwelkomen in het HR-team. Onze medewerkers zijn de hoekstenen van alle successen die we boeken. We maken er dan ook een prioriteit van om hen zoveel mogelijk te betrekken in al onze beslissingen en ervoor te zorgen dat zij ook echt gehoord worden.” – Joost Callens, CEO Camino

Femke schuift dan ook meteen mee aan de directietafel. HR weet immers als geen ander wat er leeft bij de collega’s. Het is belangrijk dat alle medewerkers zich goed voelen, dat ze trots zijn om bij ons te werken en dat er een grote vertrouwensband is. Daarom zetten we sterk in op persoonlijke ontwikkeling, onder andere dankzij een breed opleidingspakket op maat van iedere medewerker, en mentaal welzijn. Zo organiseren we ieder jaar een zomerkamp voor kinderen van medewerkers en tal van andere activiteiten zoals een padeltoernooi of familiedag. Dankzij deze initiatieven werd Durabrik dit jaar bekroond tot één van de 10 beste werkplekken van het land.

“Ik ben ontzettend blij om deel uit te maken van een bedrijf dat bekend staat als voortrekker op vlak van HR en hier samen verder aan te werken.” – Femke Dhont, hr-directeur Camino

Snuif de sfeer op bij Camino

Benieuwd hoe het er achter de schermen uitziet bij Camino?

Ontdek onze cultuur