Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

World Mental Health day: het welzijn van onze medewerkers

Onze werknemers

World Mental Health day: het welzijn van onze medewerkers

“De cultuur bij Camino is erg mensgericht”, zegt HR-directeur Bie De Backer. “De sfeer en de samenhang gaan erop vooruit als mensen graag in je bedrijf werken. Tijdens de coronacrisis leverden we bijvoorbeeld extra inspanning om het sociale contact tussen medewerkers te blijven onderhouden.

Gezond aan het werk

We streven naar een gezonde geest in een gezond lichaam voor al onze medewerkers. Daarom kunnen collega’s wekelijks genieten van een gezonde lunch. Bij de terugkeer naar kantoor na de coronacrisis werden ze zelfs getrakteerd op een lekker gezond ontbijt en een wekelijks bezoekje van de ijskar. Op sportief vlak is er de wekelijkse bootcamp en maandelijkse yogasessie, net als een partijtje padel op het eigen terrein. Wie zich even wil ontspannen, kan intekenen voor een stoelmassage, voet- of handreflexologie.

Persoonlijke groei en ontwikkeling

Wij proberen mensen ook sterker te maken door hen te helpen hun vaardigheden verder te ontwikkelen. Bij Camino kan je daarom rekenen op een persoonlijk opleidingsplan waarbij zowel hard als soft skills aan bod komen. Zo zijn er opleidingen rond bijvoorbeeld verbindende communicatie of beïnvloeden met respect. Binnenkort kunnen medewerkers zich ook inschrijven voor de training ‘Body awareness’ waarbij je de signalen leert herkennen die je lichaam je geeft.

Daarnaast is er ook psychologische bijstand via een telefonische hulplijn die medewerkers dag en nacht gratis kunnen bellen.

Begeleiding in de buitenlucht

Ben je nieuw bij Camino? Dan nodigen we uit voor de groentjeswandeling, waar je tijdens een ommetje kennis maakt met ervaren collega’s. Ben je er al even langer dan kan je op wandelgesprek met iemand van HR om te zien waar je ambities reiken

Zou jij je hier ook wel thuisvoelen?

Neem dan zeker eens een kijkje bij onze vacatures. Wie weet vind je bij ons wel een nieuwe job!

Bekijk onze vacatures