Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Vrijwilligerswerk in Trooz brengt medewerkers samen

Nieuws Onze werknemers

Vrijwilligerswerk in Trooz brengt medewerkers samen

We bouwen niet alleen voor ook met en als mensen. Daarom steken we met onze medewerkers regelmatig zelf de handen uit de mouwen om iets te doen voor zij die het nodig hebben. Een grote groep arbeiders en bedienden zetten zo onlangs een hulpactie op voor de slachtoffers van de overstromingen vorige zomer. Tijdens de Week van de Vrijwilliger verdienen ze een extra pluim!

Een eerste groep van 25 medewerkers van al onze bedrijven trok begin dit jaar op eigen initiatief naar Trooz, waar de schade van de wateroverlast nog steeds sterk voelbaar is. In kleine groepjes gingen ze aan de slag in verschillende huizen om het pleisterwerk van de muren te kappen en de vloer uit te graven.

Vrijwilligerswerk krijgt vervolg

En daar bleef het niet bij. Enkele weken later stelden zich nog meer medewerkers kandidaat om een vervolg te breiden aan de solidariteitsactie. Samen met enkele bouwpartners waar we nauw mee samenwerken – waaronder Isolteam, Wienerberger, Bouwcenter Vanhulle, BOSS paints, Verfaillie-Bauwens en Smets Hout – trokken ze opnieuw naar de getroffen regio. Naast een stevig paar werkhandschoenen ging ook heel wat ander materiaal uit onze magazijnen mee zoals chauffages, kranen, gootstenen, boilers… Dat alles werd veilig weggezet in een garage en wordt dan door een organisatie verdeeld.

Ondertussen worden er plannen gemaakt om het vrijwilligerswerk in de regio uit te breiden. Wordt vervolgd…

Inzet voor de maatschappij

Als bouwbedrijf hebben we een groot hart voor warme initiatieven die iets bijdragen aan de maatschappij. Dienstbaarheid is dan ook één van de kernwaarden van de groep. Kom meer te weten over hoe we dat omzetten in de praktijk.

Ons dienstbaar bouwbedrijf