Menu

09 280 60 80
info@caminogroup.be
Landegemstraat 10
9031 Drongen

Terug naar alle artikels

Terugblik op 2022

Nieuws

Terugblik op 2022

2022, een jaar waar we met plezier op terugkijken. Dit waren onze highlights.

Samenwerken met topcollega’s

We beleefden in het voorbije jaar mooie momenten, zowel voor als achter de schermen. En dat vooral dankzij een fantastisch team met stuk voor stuk warme en gedreven mensen. Zij konden zich dit jaar volop uitleven tijdens de spannende Camino Cup voetbalcompetitie, avontuurlijke teambuildings of een gezellige familiedag, samen met het hele gezin.

De initiatieven voor onze medewerkers werden zo goed onthaald dat Durabrik zelfs werd uitgeroepen tot Best Workplace. En dat werd uiteraard uitgebreid gevierd. Een waar hoogtepunt van 2022.

Uitdagende projecten

Wat we in 2022 vooral niet deden? Stilzitten.
Van uitdagende renovaties en herbestemmingen tot boeiende nieuwbouwwoningen en interieurprojecten, ze passeerden vorig jaar allemaal de revue. Ook onze nieuwe office space In The Yard kreeg steeds meer vorm. Wij zijn alvast benieuwd welke projecten 2023 met zich mee zal brengen.

Dienstbare initiatieven

Een bewogen 2022, da’s het minste wat je kan zeggen. Gelukkig konden we rekenen op tal van mensen met het hart op de juiste plaats. Ook het voorbije jaar gaven we wat extra warmte aan diegenen die het het hardst nodig hadden. Zo ontvingen 14 goede doelen een cheque van €1000 via het ‘hart voor mensen’-project van Durabrik, loodsten we rolstoelgebruikers Jonas en Glenn tot aan de finish van de Urban Trail in Gent en trokken we met een grote groep vrijwilligers weer naar Trooz om hulp te bieden voor de schade van de wateroverlast. Bovendien konden we met de inzet van de hele Camino groep ook een 100-tal Oekraïense vluchtelingen een veilige thuis bieden in het Karmelitessen-klooster in Brugge.

Duurzaamheid voorop

Duurzaamheid en energie, wellicht het drukst besproken topic het afgelopen jaar. Onze bedrijven zetten dan ook hun beste beentje voor met tal van duurzame initiatieven. Istoir plaatste bijvoorbeeld een geavanceerd warmtenet in samenwerking met coöperatie Energent en Toontjeshuis maakt de woningen duurzaam dankzij een modulair bouwproces. Ook bij de bouw van de nieuwbouwwoningen van Durabrik is energiezuinigheid absolute prioriteit. Daar werden ze het voorbije jaar nog voor beloond met het Voka Charter Duurzaam Ondernemen.

Op naar een even fantastisch, succesvol, warm, duurzaam 2023!